Din plan

 

 

Det finnes mange forskjellige kosmetiske behandlinger, og for de fleste  er det vanskelig å vurdere hvilke behandlinger de kan ha mest nytte av. Vi bruker avansert datateknologi for å lage en helhetlig plan for hudforbedring og anti-aldring.

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon `Din plan` utføres alltid av lege. Konsultasjonen er helt uforpliktende. Om du velger å kjøpe produkter eller bestille behandling vil prisen for konsultasjonen trekkes fra.

Mer informasjon om Din plan

3D Visia hudskanning er det første steget i planleggingen. Vi tar digitale bilder av din hud med høy oppløsing for å synliggjøre hver ryke og pore. Vi tar også UV-bilder for å synliggjøre skader under overflaten. Visia-systemet analyserer bildene og vurderer de basert på forskjellige kriterier: rynker, størrelse på porer, solskader og farge. Systemet sammenligner resultatene med andre som har samme alder og etnisitet som deg.
Legen vil lage en skreddersydd hudforbedrings eller anti-aldrings plan til deg basert på analysen og vurdering under konsultasjonen.

• Tips for prevensjon av hudaldring
• Utskrift av hudanalysen
• Anbefalt hudprogram tilpasset din hud

Planen kan i tillegg ved behov inneholde:
• Plan for korreksjon av solskader
• Plan for korreksjon av rynker og volumtap
• Plan for oppstramming av huden

Det vil bli gitt anbefalinger for type behandlinger som forventes å gi mest mulig effekt. Du informeres om forskjellige behandlingsmuligheter, forventede resultater og mulige bivirkninger. Ofte viser vi bilder av mulige resultater.