Skinbooster

 

Juvederm Volite er en vitenskapelig dokumentert behandling som forbedrer hudens strukturer og tilfører fukt og elastisitet. En enkelt behandling forventes å vare i 9 måneder.

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling med Juvederm Volite utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Mer informasjon om Skinbooster

Skinbooster behandling med Volite fra Juvéderm består av en tynt flytende form for hyaluronsyre. Med denne behandlingen blir store mengder fukt tilført dypt ned i hudens strukturer gjennom en serie injeksjoner av Juvéderm Volite SkinBooster.Behandling med SkinBooster skiller seg fra behandling med andre injiserbare fillers ved at hudens grunnleggende strukturer forbedres gjennom stimulering av hudens egen collagen-produksjon.

Huden blir både fyldigere og jevnere, samt mindre tørr. Tapt elastisitet gjenopprettes gjennom tilførsel av fukt. Dette er en behandling som er spesielt egnet for deg med tørr hud, samt dersom du ønsker en glattere hud, med øket glød og friskhet, samt øket elastisitet.

De som ønsker får bedøvelseskrem som må virke i 30 minutter før behandlingen starter.
Juvederm Volite injiseres med engangssprøyte med svært tynn spiss. Stoffet settes overfladisk i huden på flere plasser i området som ønskes behandlet.

En enkelt behandling forventes å vare i 9 måneder.

Resultatene vises best etter at det har gått alt fra et par uker til en måned, men fortsetter å virke også over tid. Juvéderm sin VYCROSS® teknologi er årsaken til at Volite virker mye lenger enn andre skinboosters. Det er en produksjonsplattform som medfører at kroppen bruker mye lengre tid på å bryte ned Volite enn andre hyaluronsyre baserte produkter.

- Utjevning av de fine linjene rundt øynene
- Smårynker rundt munnen
- Forbedring av huden i ansiktet – bidrar til et generelt yngre og mer vitalt preg
- Glattere, mindre rynket hud i området fra hals til kjeve
- Jevnere hud i brystpartiet
- Glattere hender
- Fyldigere lepper med et naturlig preg
- Utjevning av aknearr og -søkk

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Rett etter behandlingen kan det være litt hevelse og rødme. Blåmerker kan forekomme.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Du bør ikke massere eller gni området de første 4 timene.
Du bør ikke trene eller bruke badstue på behandlingsdagen.

Vi har en aldersgrense for injeksjonsbehandlinger på 21 år.