Skinbooster

 

Juvederm Hydrate er en fuktighetsbooster. Den har unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling med Juvederm hydrate utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier. Konsultasjon er gratis og uforpliktende. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Mer informasjon om Skinbooster

Juvederm Hydrate består av hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden. Hyaluronsyren i Juvederm Hydrate er mye mer tyntflyttende enn hyaluronsyren som finnes i fillere og gir derfor ingen volum/forstørrende effekt. Hyaluronsyre tiltrekker fukt og kan brukes til å gi huden fuktighet innenfra i tillegg til at den øker elastisiteten og kan gi huden en fin glød.

De som ønsker får bedøvelseskrem som må virke i 45 minutter før behandlingen starter.
Juvederm Hydrate injiseres med engangssprøyte med svært tynn spiss. Stoffet settes overfladisk i huden på flere plasser i området som ønskes behandlet.

Effekten varer i flere måneder.

De vanligste områdene som behandles er ansiktet, hals + dekolete og hender.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Rett etter behandlingen kan det være litt hevelse og rødme. Blåmerker kan forekomme.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Du bør ikke massere eller gni området de første 4 timene.
Du bør ikke trene eller bruke badstue på behandlingsdagen.

Vi har en aldersgrense for injeksjonsbehandlinger på 21 år.