ZO Medical 3-step peel

3-step peel fra ZO Obagi er en kjemisk peeling basert på retinol og eksfolierende ingredienser som fornyer huden.  Passer for de med store porer og grov hud, pigmentflekker, aldringtegn som fine linjer, akne og en generell livløs hud. Den gir en fantastisk glød og passer til alle hutyper og hudfarger.

3-step peel er en sterk peeling og den krever forbehandling med produkter fra ZO Skin Health i minimum 6 uker.

 

 

 

Hvem utfører behandlingen?

3-step peel utføres av kosmetisk dermatologisk sykepleier. Konsultasjon er gratis og uforpliktende.

Mer informasjon om 3-step peel

Peelingen krever at man forbehandler huden med utvalge ZO produkter tilpasset din hud i minimum 6 uker før en behandling. Selve behandlingen tar ikke mer enn 30 minutter. Etterpå vil huden være litt rød og man vil etter noen dager begynne å flasse (hudfornyelse). Nedetid er ca 5-7 dager. Det er svært viktig å bruke høy solfaktor og unngå dirkete sollys i en tid etter behandling.

Peelingen kan taes som en enkeltbehandling eller til deg med dypere hudskader. Den kan utføres flere ganger med 3-4 ukers mellomrom, til et ønsket resultat er oppnådd.

Vi behandler ikke gravide eller ammende, personer med skadet eller solbrent hud. Om du har aktiv herpes simplex eller vorter, allergi for salicylsyre eller en historikk med stråleterapi i området som skal behandles, kan vi heller ikke behandle deg.