Overdreven svette (hyperhydrose) kan ødelegge i ulike sosiale situasjoner. Injeksjoner med et medikament som blokkerer nervesignalene til svettekjertlene er en effektiv behandling mot overdreven svetting i armhulene.  Når nervesignalene til svettekjertlene blokkeres stopper kjertlene å skille ut svette.

Varigheten av behandlingen varierer, men de fleste har effekt  i 3-9 måneder. Behandlingen inkluderer en oppfølgingstime som anbefales å gjøres 2-3 uker etter behandling. Dette avtales med din behandler.

Denne behandlinger krever konsultasjon av lege. Vi har ofte lege tilstede ved våre klinikker og du trenger derfor ikke å lage en separat avtale. Om konsultasjonen må tas over video før du kommer til time tar vi kontakt med deg for å avtale dette.

 

Du får bedøvelseskrem i armhulene i ca 30 minutter. Stoffet injiseres deretter i små doser i huden i hele området. Vi bruker engangssprøyte med svært tynn spiss.

Effekten varer vanligvis i 6-7 måneder, men kan vare i opptil 12 måneder hos noen. Effekten inntrer 4-10 dager etter behandlingen.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

5400 kr

Resultat

2 uker