Det finnes i dag flere godkjente legemidler som kan sprøytes i mikroskopiske doser i ansiktsmuskler for å redusere linjer og rynker og gir et mer avslappet ansikt. Medikamentet blokkere signalprosessen som stimulerer muskelsammentrekninger i små ansiktsmuskler.  Medikamentet kan også brukes mot svette og tanngnissning.

Injeksjonene i ansiktet er spesielt egnet til å behandle rynker mellom øyebrynene, linjer og rynker i pannen og rynker rundt øyne.

Behandlingen må vanligvis gjentas hver 3. – 6. måned. Den inkluderer en oppfølgingstime 2-3 uker etter behandling. Dette avtales med din behandler.

Behandling med medikamenter krever konsultasjon av lege. Vi har ofte lege tilstede ved våre klinikker og du trenger derfor ikke å lage en separat avtale. Om konsultasjonen må tas over video før du kommer til time tar vi kontakt med deg for å avtale dette.

Stoffet injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss. De fleste synes at det er lite ubehag med behandlingen. Vi tilstreber et så naturlig resultat som mulig.

Det tar vanligvis 3-4 dager før synlig effekt setter inn og 7-10 dager for å se full effekt. Effekten varer vanligvis i 3-4 måneder, men kan vare opp til 6 måneder. De fleste gjentar behandlingen 2-3 ganger i året.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Vi har aldersgrense på 20 år for injeksjonsbehandlinger.

Rett etter behandlingen kan det være litt hevelse og rødme. Dette går vanligvis tilbake innen 5 minutter og er en normal reaksjon. Noen ganger kan det oppstå ømhet og en liten blåmerke på innstikkstedet.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Du bør ikke massere eller gni området de første 3 timene.
Du bør ikke ligge de første 3 timene.
Du bør ikke trene eller bruke badstue på behandlingsdagen.

Du får tilbud om gratis kontroll med påfylling hvis behov etter 2-3 uker.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

Fra 2300 kr

Resultat

2 uker