Med Plasmage er det mulig å løfte og stramme opp øvre og nedre øyelokk og glatte ut linjer og dypere rynker rundt øyne. Behandlingen er også bra for å redusere asymmetri mellom øyelokkene.

Plasmage virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i fordampning av huden. Det danner små skorper på huden som faller av etter 3-4 dager.  Huden bedøves med krem før behandlingen.

Antall behandlinger: antall behandlinger er avhengig av behandlingområdets utgangspunkt og ønskede resultater. Det er vanlig med 1-3 behandlinger med 3 måneders mellomrom.

 

Plasmage virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i fordampning av huden.

Området som skal behandles smøres inn med bedøvelseskrem. Kremen skal virke i ca 30 minutter før behandlingen kan starte. Selve behandlingen tar ca 15 minutter.

Ingen operasjon
– Kort behandlingstid
– Kort rekonvalesens («redusert nedetid»)
– Ikke så kostbart som en operasjon
– Ingen blødning/blåmerker
– Ingen narkose
– Ingen arr
– Ingen sting

Vi behandler ikke gravide og ammende. Behandlingen anbefales ikke for de med mørkere hudtyper, da de har en høyere risiko på pigmenteringsendringer. Ved konsultasjon ber vi deg fylle ut et helseskjema med informasjon om tidligere sykdommer og medikamenter du bruker.

Det er vanlig med hevelse i 2-3 dager etter behandlingen. Små sårskorper som dannes faller av etter 5-7 dager. Deretter kan området dekkes med make up. Huden er helt normal igjen etter 6-8 uker. Det er viktig å ikke sole seg og å bruke solbeskyttelse i 6 uker etter behandlingen.

Tilbake til arbeid

2-3 dager

Pris

Fra 2500 kr

Resultat

6-8 uker