Plasmage: Løfte tunge øyelokk.

Plasmage er det nye verktøy innen dermatologi og medisinsk estetikk som gjør det mulig å løfte og stramme opp øvre og nedre øyelokk, uten operasjon.

 

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling utføres av lege.

Mer informasjon om Plasmage

Plasmage virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i fordampning av huden.

Området som skal behandles smøres inn med bedøvelseskrem. Kremen skal virke i 1 time før behandlingen kan starte. Selve behandlingen tar ca 15 minutter.

- Ingen operasjon
- Kort behandlingstid
- Kort rekonvalesens ("redusert nedetid")
- Ikke så kostbart som en operasjon
- Ingen blødning/blåmerker
- Ingen narkose
- Ingen arr
- Ingen sting

Avhengig av området og ønsket resultat anbefales det 1-3 behandlinger.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Behandlingen anbefales ikke for de med mørkere hudtyper, da de har en høyere risiko på pigmenteringsendringer. Ved konsultasjon ber vi deg fylle ut et helseskjema med informasjon om tidligere sykdommer og medikamenter du bruker.

Plasmage er en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter. Det er en liten risiko på infeksjon og pigmentendringer etter behandlingen.

Det er vanlig med hevelse i 2-3 dager etter behandlingen. Små sårskorper som dannes faller av etter 5-7 dager. Deretter kan området dekkes med make up. Huden er helt normal igjen etter 6-8 uker. Det er viktig å ikke sole seg og å bruke solbeskyttelse i 6 uker etter behandlingen.