Behandling med Dermapen™ er en avansert form for mikroneedling. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi og er en god behandling for aknearr, store porer og strekkmerker. Med bruk av tynne nåler lager den små mikrokanaler i huden og stimulerer til reparasjon og ny cellevekst.  Da dannes nye hudceller og blodkapillærer, slik at du får en glattere og jevnere hud, samt opplever reduksjon av fine linjer og andre ujevnheter i huden som arr og pigmenteringer.

Behandleren vil bruke hudpleieprodukter spesialtilpasset din hud og nåledybden tilpasses ditt spesifikke hudproblem.

Antall behandlingr:  Vi anbefaler 4- 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom for en generell hudforbedring. For aknearr anbefaler vi 6 behandlinger med 8 ukers mellomrom.

Områder som kan behandles: behandlingen er egnet for hele ansikt, og kan brukes til å blant annet behandle sensitive områder som rundt øynene, på øyelokk, lepper, nese, hals og decollatage. Dermapen kan i enkelte tilfeller også brukes for å behandle arr og strekkmerker på kropp , og egner seg spesielt godt til behandling av arrdannelse etter akne.

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har justerbar nåledybde fra 0,25 mm- 2,5 mm avhengig av området og hudproblem som behandles. Før behandling blir huden renset og desinfisert. Hvis man ønsker bedøvelseskrem møter man litt før timen for dette (avtales på konsultasjonstimen). Under behandlingen sluses det ned næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget i epidermis. Selve behandlingen tar ca 30 – 60 minutter. Etter behandlingen får man ligge med en avkjølende maske som roer ned huden. Behandlingen avsluttes med påføring av tilpasset produkter til enhver kunde.

Allerede etter første behandling vil du kunne se en forbedring, men de langvarige og markante forandringene vil først bli synlig etter 4 til 6 behandlingen. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger.

– Aknearr
– Store porer
– Strekkmerker
– Linjer og rynker
– Slapp og ujevn hud

Vi behandler ikke gravide og ammende eller personer med betennelse i huden, eksem, dårlige regulert diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/ kirurgisk stål, bruk av spesielle medisiner som kan gi overfølsomhet for laserlys, bruk av blodfortynnende medisiner og nedsatt immunforsvar.

Etter behandlingen vil huden være litt rød og hoven. Den er derfor mer sensitiv og mottakelig for ytre påvirkninger som for eksempel UV-lys. Vi anbefaler derfor bruk av solfaktor 50 hele tiden mens du går til behandling og at du unngår direkte sollys en liten periode etter hver behandling. Vi anbefaler å ha fri fra jobb/ skole samme dag (rødmen og hevelsen vil som regel gå vekk i løpet av 24 – 48 timer). Du kan sminke huden neste dag. Noen flasser lett etter en behandling. Da er det viktig at du ikke drar av flasset, men bare la det falle av naturlig.

Tilbake til arbeid

Dagen etter

Pris

Fra 2200 kr

Resultat

1-4 uker