Dermapen™ mot aknearr

 

 

Behandling med Dermapen™ er en avansert form for mikroneedling. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi og er en god behandling for aknearr, store porer og strekkmerker. Med bruk av tynne nåler lager den små mikrokanaler i huden og stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen og elastin.

Hvem utfører behandlingen?

Behandling med Dermapen utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Mer informasjon om Dermapen™

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har justerbar nåledybde fra 0,25 mm- 2,5 mm avhengig av området og hudproblem som behandles. Før behandling blir huden renset og desinfisert. Hvis man ønsker bedøvelseskrem møter man litt før timen for dette (avtales på konsultasjonstimen). Under behandlingen sluses det ned næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget i epidermis. Selve behandlingen tar ca 30 - 60 minutter. Etter behandlingen får man ligge med en avkjølende maske som roer ned huden. Behandlingen avsluttes med påføring av tilpasset produkter til enhver kunde.

Allerede etter første behandling vil du kunne se en forbedring, men de langvarige og markante forandringene vil først bli synlig etter 4 til 6 behandlingen. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger.

Vi anbefaler 4- 6 behandlinger med 4 ukers mellomrom for en generell hudforbedring. For aknearr anbefaler vi 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

- Aknearr
- Store porer
- Strekkmerker
- Linjer og rynker
- Slapp og ujevn hud

Vi behandler ikke gravide og ammende eller personer med betennelse i huden, eksem, dårlige regulert diabetes, hudkreft, allergi mot nikkel/ kirurgisk stål, bruk av spesielle medisiner som kan gi overfølsomhet for laserlys, bruk av blodfortynnende medisiner og nedsatt immunforsvar.

Etter behandlingen vil huden være litt rød og hoven. Den er derfor mer sensitiv og mottakelig for ytre påvirkninger som for eksempel UV-lys. Vi anbefaler derfor bruk av solfaktor 50 hele tiden mens du går til behandling og at du unngår direkte sollys en liten periode etter hver behandling. Vi anbefaler å ha fri fra jobb/ skole samme dag (rødmen og hevelsen vil som regel gå vekk i løpet av 24 - 48 timer). Du kan sminke huden neste dag. Noen flasser lett etter en behandling. Da er det viktig at du ikke drar av flasset, men bare la det falle av naturlig.