Akne er et vanlig og vanskelig problem for mange. Vi  tilbyr behandling med  ClearSkin-laseren for å behandle alle typer kviser hos de som ikke har tilfredsstillende effekt av medikamenter. ClearSkin-laseren dreper kvisebakterien P. acnes, i tillegg til at den reduserer talgproduksjonen. Laseren har et vakuum som sørger for at talg blir fjernet fra porene. Den reduserer også rødme og forbedrer arr. Behandlingen har langvarig effekt.

Antall behandlinger: Det anbefales 6 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom. Deretter en vedlikeholdsbehandling hver 6. måned.

Områder som kan behandles:  ansiktet er vanligste området, men andre områder som for eksempel rygg kan også behandles.

Behandling av akne kan bestå av medikamenter, hudprodukter og laser og tilpasses individuelt etter behov. Hva som er best i ditt tilfelle kan være avhengig av type akne, alvorlighetsgrad og hva du har prøvd tidligere. Bestill en konsultasjon for en gratis vurdering.

ClearSkin-laseren skader ikke huden, men den dreper kvisebakterien P. acnes, i tillegg til at den reduserer talgproduksjonen. Laseren har et vakuum som sørger for at talg blir fjernet fra porene. Den reduserer også rødme og forbedrer arr. Behandlingen har langvarig effekt.

Personer som har :
– eksem eller herpes-infeksjon i området som skal behandles
– hudkreft
– keloider
– epilepsi
kan ikke behandles.
Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Tilbake til arbeid

Dagen etter

Pris

1800 kr

Resultat

2-4 uker