Fillere

 

 

En filler er en volumøkende gele som sprøytes under huden for å erstatte tapt volum i ansiktet, glatte ut rynker, gi fyldigere lepper og fremheve ansikts-konturene. Vi bruker Juvederm, som er laget av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden.

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling med filler utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Mer informasjon om Fillere

Under konsultasjonen snakker vi om dine ønsker og forklarer vi hvordan vi best kan behandle området. Alle fillere vi bruker er tilsatt en lokal bedøvelse (Lidocaine) som også brukes hos tannleger. Området desinfiseres. Geleen sprøytes inn under huden med en engangssprøyte. Området masseres.

Fillere kan blant annet brukes til utforme kinnbein og hake, gi fyldigere lepper, fylle opp dype rynker, fylle opp linjen mellom nese og munnviken, fylle opp finne linjer rundt munnen og rette opp hengende munnviker.

Varighet av effekten er avhengig av hvilken filler som brukes og hvilket område som behandles. En behandling med Juveder varer vanligvis i 6-12 måneder og med en etterbehandling kan resultatet vare i opptil 18 måneder. Effekten av behandling av leppene er vanligvis noe kortere, ca 4-6 måneder.
Det har kommet nye typer fillere (Juveder Voluma/Volbella) som varer opptil 18 måneder ved en behandling og opptil 1 år ved behandling av lepper.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Personer som bruker Marevan eller har aktive infeksjoner i ansiktet kan heller ikke behandles. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen. Om du er allergisk mot tannlegebedøvelse er det viktig å si fra om dette.

Alle kosmetiske behandlinger kan gi komplikasjoner. Under din konsultasjon blir du informert muntlig og skriftlig om risiko ved behandlingen, slik at du kan ta et veloverveid valg.

Du kan gjenoppta arbeid umiddelbart, men mange ønsker å vente til dagen etter.
Du bør ikke røre, massere eller gni området den første dagen.
Du bør unngå ekstrem kulde eller sol til hevelse/rødme har gått tilbake.
Make-up kan brukes dagen etter behandlingen.

Etter behandlingen får du tilbud om gratis kontroll etter ca 2 uker.

Vi har en aldersgrense for injeksjonsbehandlinger på 21 år.