Leppefiller kan brukes til å forme leppene slik at de får en penere form og mer volum eller for å behandle tørre lepper.  Filler kan også brukes for å lage mer symmetriske lepper eller redusere røykelinjer rundt munnen. Vi bruker Juvederm, som  er en filler laget av hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden.  Du kan diskutere dine ønsker med din behandler under en konsultasjon.

Varighet av effekten er avhengig av type filler som brukes. Effekten av behandling av leppene med Juvederm® Ultra Smile er vanligvis opptil 6 måneder. Juvederm Volbella varer i opptil 1 år ved behandling av lepper.

 

Vi bruker fillere som er tilsatt en lokal bedøvelse (Lidocaine). I tillegg bedøver vi huden med bedøvelseskrem. Området desinfiseres. Geleen sprøytes inn i leppene med en engangssprøyte. Området masseres.
Vi er meget opptatt av at du får et naturlig resultat.

Leppene er vanligvis nokså følsomt og vi har derfor stort fokus på smertelindring. Vi anbefaler å bruke bedøvelseskrem, som er inkludert i behandlingen.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Personer som bruker Marevan eller har aktive infeksjoner i ansiktet kan heller ikke behandles. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen. Om du er allergisk mot tannlege bedøvelse er det veldig viktig å si fra om dette.

Vi har aldersgrense på 20 år for injeksjonsbehandlinger.

Det er vanlig med litt rødme, hevelse og ømhet etter behandlingen og de fleste velger derfor å ta behandlingen når de har fri fra jobb og andre forpliktelser i 2 dager etterpå. Blåmerker kan forekomme.

Du kan gjenoppta arbeid dagen etter.
Du bør ikke røre, massere eller gni området første dagen.
Du bør unngå ekstrem kulde eller sol til hevelse/rødme har gått tilbake.
Make-up kan brukes dagen etter behandlingen.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

Fra 2350 kr

Resultat

Umiddelbart