Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og hjelper kroppen med å opprettholde fuktighet og kollagenproduksjon. Når huden eldes, reduseres også produksjonen av hyaluronsyre, noe som gjør at huden kan bli mer stram og tørr, mindre elastisk og glansløs.

Profhilo er en injeksjonsbehandling som inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Stoffet har en struktur som gjør at det spres over et stort område i huden og regenerere seg med hudens vev for å umiddelbart øke fukt i huden. I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonen av elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og kan gi den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Antall behandlinger: Vi anbefaler 2 behandlinger med  ca 4 uker mellom hver behandling.  En vedlikeholdsbehandling anbefales deretter hver 6. måned.

Områder som kan behandles: Profhilo brukes hovedsakelig i ansiktet og på hals.

Huden bedøves med krem i 20-30 minutter.

Profhilo injiseres i 5 punkter pr. side av ansiktet ved ansiktsbehandling og 10 punkter på hals ved halsbehandling. Profhilo injiseres med en tynn kanyle i det ytterste laget av huden.

Vi behandler ikke gravide og ammende eller personer med aktive infeksjoner i ansiktet. På første konsultasjon spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Vi har aldergrense på 20 år for injeksjonsbehandlinger.

Rett etter behandling vil du se små stikk og «kuler» i huden. Disse forsvinner normalt innen 1-2 dager etter behandlingen. Blåmerker kan forekomme. Disse kan sminkes over.

Vi anbefaler å unngå overdreven soling og makeup på behandlingsdagen.

Tilbake til arbeid

Samme dag

Pris

3990 kr

Resultat

2-4 uker