LPG Endermologie, eller Lipomassage er en verdens ledende behandling for figurforming og behandling av cellulitt. Behandlingen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakuumsug masserer hele kroppen.

Behandlingen former kroppen, og gir synlige resultater slik som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, samt redusering av cellulitter og reduksjon av fettvev.

Behandlingen forbedrer lymfesirkulasjonen som medfører at avfallsstoffer, toksiner og overflødig væske føres lettere ut av kroppen.

Det er den første cellulittbehandlingen som er godkjent av FDA (American Food and Drug Administration) i USA.

LPG-behandlingen stimulerer fettcellene i kroppen for å hjelpe deg med å:

  • Forbrenne fett raskere
  • Stramme opp og gi huden et jevnere utseende
  • Redusere cellulitter
  • Stramme opp huden
  • Former figuren
  • Lymfedrenerende, elminer toksiner og avfallstoffer
  • Økt blodsirkulasjon og fettforbrenning opp til 70%
  • Demper muskelspenninger

Endermologi er en behandlingsmetode som gir en dyp bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Det er en 100% naturlig og smertefri behandlingsmetode som kan tilpasses til alle typer hudvev. Behandlingen utføres ved at terapeuten benytter et massasjehode som masserer et avgrenset område, eller hele kroppen, med en kombinasjon av en roterende rull, en mekanisk klaff og vakuum. Behandlingen setter fart på lymfesystemet og bidrar til reduksjon av ødemer og cellulite.
Det er den første cellulittbehandlingen som er godkjent av FDA (American Food and Drug Administration) i USA.

For hver behandling vil du oppleve en mer definert kroppsfigur, og en jevnere og fastere hud med mindre synlig cellulitt.
Dyp bindevevsmassasje øker blodgjennomstrømming til organer og celler som iverksetter en rekke prosesser i kroppen:

– Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning
– Reduserer ødem eller vannansamlinger i kroppen
– Demper muskelsmerter
– Reduserer cellulitter
– Opprettholder cellefunksjon i organer
– Redusere kroniske smerter
– Minske stressnivåer i kroppen

Resultatet av behandlingen vil variere avhengig av person, alder, kosthold og hormonelle betingelser. Hver LPG Endermologie-behandling varer i rundt 30-45 minutter, kan utføres to-tre ganger i uken. Synlige endringer kommer oftest etter 5-7 behandlinger, men det anbefales generelt en sammenhengende kur med 10-12 økter for å se langvarige resultater. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd.

Når de ønskede resultatene er oppnådd, anbefales det å gjennomføre en behandling ca. hver 6. uke for å opprettholde og forbedre de første resultatene.
Du får tildelt en teknisk drakt som du har på deg under behandlingen. Den lette og pustende drakten effektiviserer og forenkler behandlingen. Etter behandlingen er det viktig å drikke mye vann, da behandlingen setter i gang flere prosesser i kroppen.