Sprengte blodkar i ansiktet eller på brystet er ufarlige, men kan være et kosmetisk problem. Heldigvis er de som regel ganske enkel å redusere med IPL (Intense Pulse Light). Samtidig bidrar behandlingen til at du får en foryngelse og revitalisering av ansiktshuden. IPL bruker hvitt lys til å varme opp blodkarene. Energien sørger for at de overfladiske karene skades og klapper sammen. Dette fører til reduskjon av røde prikker, synlige blokar og rødme.

Antall behandlinger: det er vanlig med 2-5 behandlinger med minst 4 ukers mellomrom. Røde prikker (spider nevi)  kan fjernes på 1-3 behandlinger.

Områder som kan behandles: Ansiktet, hals og brystet er vanligst å behandle.

Det er viktig å være helt blek (ikke solbrun) for å kunne utføre behandlingen. De fleste utfører denne behandlingen i høst eller vinter, men det er mulig å komme til en konsultasjon hele året.

IPL er ikke egnet for personer med mørk hud, eller solbrent hud. Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Vi har aldersgrense på 18 år for IPL behandling.

Du kan sminke deg og gå rett på jobb etter behandlingen. Lett rødme kan forekomme på behandlingsdagen. Området som er behandlet skal ha ro de første 24 timer, og man bør avstå fra trening, svømming og badstue. Du bør unngå soleksponering i 4 uker etter behandlingen.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

Fra 1000 kr

Resultat

3 uker