Sunekos er en injeksjonsbehandling som forynger og forsterker huden. Den inneholder aminosyrer og hyaluronsyre og  stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.  Den vil kunne forbedre hudens elastisitet og gjenopprette volumtap på en naturlig måte.

Antall behandlinger: Vi anbefaler en behandlingsserie på 3 behandlinger med ca 14 dager mellom hver behandling. De første resultatene er synlige ca 2 uker etter første behandling. En vedlikeholdsbehandling anbefales etter ca. 6 måneder

Områder som kan behandles: Behandlingen brukes for å behandle tørr hud, linjer og rynker i ansikt, på hals og dekolletasje. Sunekos er spesielt effektiv i behandling av mørke ringer, fine linjer og løss hud under øyne.

 

Huden bedøves med krem i ca 20 minutter. Selve behandlinger tar ca 15 minutter. Sunekos injiseres med en tynn kanyle, 10 stikk pr. side + 1 stikk med en butt kanyle pr. side. Dette for å få stoffet jevnt fordelt utover.

Vi behandler ikke gravide eller ammende eller personer med aktive infeksjoner i ansiktet. På første konsultasjon spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Vi har aldersgrense på 20 år på injeksjonsbehandlinger.

Rett etter behandling vil du være litt hoven. Denne hevelsen kan vare i 24-72 timer. Blåflekker kan forekomme.

Det anbefales å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.

 

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

2300 kr

Resultat

10-14 dager