Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. Den stimulerer produksjonen av kollagen og elastin noe som vil kunne forbedre hudens elastisitet og gjenopprette volumtap på en naturlig måte. Sunekos 200 er spesielt effektiv i behandling av mørke ringer, fine linjer og poser under øyne.

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling med Sunekos utføres alltid av lege eller kosmetiske sykepleier. Konsultasjon er gratis og uforpliktende. Behandling kan om ønskelig utføres samtidig.

Mer informasjon om Sunekos

Selve behandlinger tar ca 30 minutter. Det injiseres med en tynn kanyle, 10 stikk pr. side + 1 stikk med en butt kanyle pr. side. Dette for å få stoffet jevnt fordelt utover.

Behandlingen består av en kur på 3 behandlinger med 2 ukers mellomrom. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen. Resultatet kan vare opptil 6 måneder. Det anbefales at du følger opp resultatet med 1 behandling hver sjette måned.

Vi behandler ikke gravide eller ammende eller personer med aktive infeksjoner i ansiktet. På første konsultasjon spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Rett etter behandling vil du være litt hoven. Denne hevelse kan vare i 24-72 timer. Blåflekker kan forekomme. Infeksjon eller allergisk reaksjon er svært sjeldent.

Det anbefales å unngå trening og soling til hevelsen har avtatt.