-40% på 1. behandling for nye kunder!

Diodelaseren er gullstandarden for permanent hårreduksjon. Soprano Platinum er blant de beste lasere på markedet. Det er en diodelaser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårreduksjon for alle hudtyper, også solbrun hud.

Energien fra laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten, slik at hårroten ødelegges. Laserbehandlinger egner seg best for brunt eller svart hår, da det inneholder mest pigment. Soprano ICE kjøler ned huden, samtidig som den gradvis varmer opp hårroten. Det er derfor at behandlingen er mindre smertefullt sammenlignet med mange andre lasere og hårfjerning med IPL.

Antall behandlinger: antall behandlinger varierer fra person til person. Mellom 5 og 12 behandlinger er vanlig avhengig fra hudtype, hårtype, område på kroppen og andre faktorer.

Områder som kan behandles: behandlingen kan redusere uønsket hårvekst på hele kroppen, også sensitive områder som ansikt og bikinilinjen.

2-3 uker før behandlingen skal du unngå solarium og overdreven soling, da dette kan øke risiko for midlertidig pigmenttap etter behandlingen.
Når du kommer til behandling er det er viktig at området er nøye barbert. Om nødvendig fjernes hår som vises med barberhøvel.

Det er viktig å ikke nappe eller vokse i 4 uker før behandlingen, da du da kan ha mindre effekt.

Huden smøres in med ultralydgelé og behandlingshodet beveges over behandlingsområdet. Under behandlingen får du på deg beskyttelsesbriller for å beskytte øyne mot laserstrålene.

Avhengig av hudtype og hårtype trenger hvert området å behandles 5-12 ganger. Ansiktet kan behandles hver 6. uke, mens resten av kroppen vanligvis behandles hver 2. måned. Har du mørk hudtype kan du trenge flere behandlinger.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Lys, rødt og grå hår kan ikke behandles. Har du mørkere hud, så er det ikke noe problem for behandling med diode laser.

Vi har aldersgrense på 18 år for laser hårfjerning.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart. Du bør unngå solarium og overdreven soling i 2 uker etter behandlingen.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

Fra 570 kr

Resultat

2-3 uker