ClearLift™ ansiktsløft og halsløft

 

 

ClearLift™ er også kjent som «The Lunch Time Facelift». Det er en populær laseroppstramming av huden som er smertefri og uten nedetid. Behandlingen reduserer rynker, øker kollagen og reduserer pigmentflekker. Behandlingen  er perfekt for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.

Hvem utfører behandlingen?

ClearLift™ ansiktsløft og halsløft utføres av lege eller sykepleier. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Mer informasjon om ClearLift™

SE: https://www.youtube.com/watch?v=j6wnNssdmOA

Harmony ClearLift™ er et alternativ til laser resurfacing for de som ikke ønsker lang nedetid og mindre risiko på komplikasjoner. ClearLift™ laseren lager en sårflate lengre ned i huden, under overhuden som forblir intakt. Kollagen produksjon øker og huden blir fornyet fra dypet.

Hele behandlingen tar ca. 45 minutter. Behandlingen er smertefri og det er ikke nødvendig med smertestillende.
Laseren sender korte impulser av lys som absorberes i underhuden. Under behandlingen får du på deg beskyttelsesbriller for å beskytte øyne mot laserstrålene.

ClearLift™ gir best resultat på de med moderate aldringstegn, dvs mellom 35 og 65 år med ikke for mye tap av kollagen og fett. Om du er usikker om du er en egnet kandidat kan du avtale en konsultasjon for vurdering. Konsultasjon er gratis og helt uforpliktende.

De fleste trenger 3-6 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Mange kan se synlige forandringer allerede etter første behandling. Det tar 3 måneder etter behandlingen for å se full effekt.

Ansikt, hals, bryst og hender er de vanligste områder som behandles.

Clearlift er en veldig trygg behandling med minimal risiko. Hos de fleste er det ingen synlige tegn til at de har blitt behandlet. Hos noen kan det oppstå lett rødme og hevelse rett etter behandlingen. Økt pigmentering er en sjelden komplikasjon som vanligvis er forbigående.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.
ClearLift™ kan brukes på alle hudtyper.