Vi fjerner uønskede tatoveringer.

Det viser seg at mange etter kortere eller lengre tid angrer seg for at de lot seg tatovere.  Heldigvis kan vi nå fjerne de fleste uønskede tatoveringer med laser. Vi kan alternativt også bleke tatoveringen, så at det er mulig med en coverup tatovering. Ved The Skin Clinic bruker vi den premierte Harmony XL laseren for fjerning av tatoveringer. Laserlyset absorberes av blekket, som brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene fjernes av kroppen i løpet av ca 6 uker. Ved den første konsultasjonen utfører vi alltid en testbehandling, for å se hvordan huden din reagerer på laseren. Selve behandlingen kan først starte 2 dager etter testbehandlingen. Testbehandlingen er gratis.

Antall behandlinger som trengs er avhengig av flere faktorer, som for eksempel type blekk som er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden. Generelt sett kan man si at profesjonelle tatoveringer krever minimum 10 behandlinger,  amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger og  kosmetiske tatoveringer krever minimum 2-3 behandlinger. Det skal gå 8 uker mellom hver behandling.

 

Første steg for å fjerne en tatovering er å komme til en konsultasjon med lege eller kosmetiske sykepleier. Etter vurdering av din tatovering kan vi gi deg et estimat på hvor mange behandlinger du kommer til å trenge og hva behandlingen kommer til å koste. Om du ønsker smertelindring kan vi også avtale dette. Om du bestemmer deg å gå videre med behandling utfører vi en testbehandling, for å se hvordan huden din reagerer på laseren. Konsultasjonen og restbehandlingen er gratis. Det må gå minst 2 dager mellom testbehandlingen og første behandlingen.

 

Vi skytter med laser på tatoveringen. Laserlyset absorberes av blekket, som brytes ned i mikropartikler. Selve behandlingen tar mellom 5 minutter og 1 time, avhengig av størrelsen på tatoveringen. Etter behandlingen smøres tatoveringen inn med vaselin og du får en bandasje som beholdes i 1-2 dager.

Under behandlingen får du på deg beskyttelsesbriller for å beskytte øyne mot laserstrålene.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Vi har en aldersgrense på 18 år for tatoveringsfjerning med laser.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/hvitt og fortykket. Det kan blø som av små nålestikk i behandlingsområdet direkte etter behandlingen og noen ganger kan det danne seg små skorper. Hvis det blir skorpedannelse er det viktig å ikke plukke skorpene eller klø for å forhindre arr. Du kan dusje dagen etter behandlingen.

Du må unngå sol på tatoveringen i 4 uker eter  behandlingen.

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Pris

Fra 1700 kr

Resultat

6 uker