Fjerne tatovering

 

 

Vi fjerner uønskede tatoveringer.

1 av 6 nordmenn har tatoveringer. Det viser seg at ca 50%, etter kortere eller lengre tid, angrer seg for at de lot seg tatovere.  Heldigvis kan vi nå fjerne de fleste uønskede tatoveringer med laser. Vi kan alternativt også bleke tatoveringen, så at det er mulig med en coverup tatovering.

Hvem utfører behandlingen?

Fjerning av tatovering med laser utføres alltid av lege.

Mer informasjon om fjerning av tatovering

Ved TheSkinClinic bruker vi den premierte Harmony XL laseren for fjerning av tatoveringer. Laserlyset absorberes av blekket, som brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene fraktes ut av kroppen i løpet av ca 4 uker.

Første steg for å fjerne en tatovering er å komme til en konsultasjon med lege. Etter vurdering av din tatovering kan vi gi deg et estimat på hvor mange behandlinger du kommer til å trenge og hva behandlingen kommer til å koste. Om du ønsker smertelindring kan vi også avtale dette. Om du bestemmer deg å gå videre med behandling utfører vi en testbehandling, for å se hvordan huden din reagerer på laseren. Testbehandlingen er gratis. Det må gå minst 2 dager mellom testbehandlingen og første behandlingen.

Selve behandlingen tar mellom 5 og 30 minutter, avhengig av størrelsen på tatoveringen.

Vi er opptatt av at behandlingen skal være så komfortabel som mulig og tilbyr derfor alltid smertelindring i form av bedøvelseskrem. Bedøvelseskremen skal virke i 1 time før behandlingen kan starte. Fordi det er leger som utfører behandlingen hos TheSkinClinic kan vi tilby flere former for smertelindring. Vi kan f.eks. gi en bedøvelsesinjeksjon som gjør behandlingen smertefri.

Antall behandlinger som trengs er avhengig av flere faktorer, som for eksempel type blekk some er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden. Generelt sett kan man si at:

Profesjonelle tatoveringer krever minimum 10 behandlinger.
Amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger.
Kosmetiske tatoveringer krever minimum 6-8 behandlinger.
Det skal gå 8 uker mellom hver behandling.

For en uformell vurdering kan du sende et bilde av din tatovering til info@theskinclinic.no, sammen med informasjon om hvor gammel tatoveringen er og hvor på kroppen den befinner seg.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Hvis du har mørk hudtype kan du ikke behandles, fordi laseren kan gi brannskader.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/hvitt og fortykket. Det kan blø som av små nålestikk i behandlingsområdet direkte etter behandlingen og noen ganger kan det danne seg skorper eller en blemme. Hvis det blir skorpedannelse er det viktig å ikke plukke skorpene eller klø for å forhindre arr. Du kan dusje dagen etter behandlingen.