Vi kan fjerne permanent makeup i bryn med laser. Det er også mulig å redusere fargen det så at du kan tatovere på nytt.

Antall behandlinger som er nødvendig for å fjerne permanent makeup i bryn vil være avhengig av flere faktorer, for eksempel hvor dypt tatoveringen sitter i huden, hvilke farger som er brukt og hudtypen. Det er vanlig med 2-5 behandlinger. Behandlingene utføres med 8 ukers intervaller.

 

Ved TheSkinClinic bruker vi den premierte Harmony XL laseren for fjerning av permanent makeup i bryn. Laserlyset absorberes av blekket, som brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene fjernes av kroppen i løpet av ca 6 uker.

Ved den første konsultasjonen utfører vi alltid en testbehandling, for å se hvordan huden din reagerer på laseren og for å se hvordan fargen i tatoveringen reagerer. Selve behandlingen kan først starte 4 uker etter testbehandlingen. Testbehandlingen er gratis.

Vi er opptatt av at behandlingen skal være så komfortabel som mulig og tilbyr derfor alltid smertelindring i form av bedøvelseskrem. Bedøvelseskremen skal virke i 30 minutter før behandlingen starter.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart, men det kan være synlig noe hevelr/rødme i 1-2 dager.
Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/hvitt og fortykket. Det kan blø som av små nålestikk i behandlingsområdet direkte etter behandlingen og noen ganger kan det danne seg skorper. Hvis det blir skorpedannelse er det viktig å ikke plukke skorpene eller klø for å forhindre arr. Du kan dusje dagen etter behandlingen.