Når vi eldes, endres tonen og strukturen i huden vår. Fine linjer rundt øynene og munnen eller rynker i pannen er det som vanligvis vises først. I tillegg kan det oppstå pigmentflekker og  hudens tekstur kan  virke mer grov og ujevn.

Erbium Yag laser er en behandling som gir en hudforbedrende og hudforyngende effekt. Den brukes for å behandle linjer/rynker, store porer, aknearr og hyperpigmenteringer.

Behandlingen kommer i 2 ulike styrker og tilpasses individuelt etter behov. Dette avtales under konsultasjon med din behandler.

Mild behandling er en ideell behandling for reduksjon av porer og fine linjer.

Dyp behandling er en oppstrammende behandling som reduserer linjer, rynker og akne arr og gir en jevnere hudoverflate og -tone.

Antall behandlinger: antall behandlinger er avhengig av behandlingområdets utgangspunkt og ønskede resultater. Vi anbefaler som regel en serie 3  behandlinger med seks ukers mellomrom. Etter mild behandling kan man tilbake til arbeid etter ca 3 dager, mens en dyp behandling krever 5-7 dager.

Behandling brukes vanligvis i hele ansiktet, eventuelt kun rundt munnen eller i områder med aknearr.

Selve behandlingen tar 30-75 minutter, avhengig av hvilket område som skal behandles. Det er ikke nødvendig med bedøvelse. Huden renses og desinfiseres før behandlingen. Laseren vil treffe det øverste hudlaget, epidermis, og stimulere det mellomste hudlagetet vårt, dermis. Under behandlingen har du briller på for å beskytte øyne mot laserlyset. Huden smøres med vaselin etter behandlingen.

Huden vil bli nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort og fornye seg innen 3-7 dager (avhengig av hvor dypt behandlingen skal gjøres). Vi skiller mellom mild, medium og dyp behandling. Hva som passer best for deg vil bli vurdert under konsultasjonen.

Man må unngå direkte sollys den første tiden etter behandling og bruke høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

Vi behandler ikke gravide og ammende. På den første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.
Erbiumlaser kan brukes på alle hudtyper.

Tilbake til arbeid

3-7 dager

Pris

Fra 3000 kr

Resultat

4-6 uker