Hudprogram

Vi forhandler produkter fra Neostrata, Dermaceutics, Oxygentics og Obagi.

Vi bruker medisinke hudprogram som er meget aktive og som  inneholder sterke virkemidler. Du får personlig veiledning for riktig produktvalg og riktig bruk av våre kosmetiske sykepleiere eller leger.

 

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon om hudprogram utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Mer informasjon om hudprogram

Skin Active serien fra Neostrata er en avansert og omfattende antialdringsserie som bryter ned alle synlige tegn til aldrende hud. Skin Active er basert på en sammensetning av vitenskapelig utviklede ingredienser, som hver for seg er svært effektive. Den inneholder blant annet Neoglucosamine og retinol, som styrker matriksen som omgir kollagencellene og som stimulerer dannelse av hyaluronsyre, som er svært viktig for hudens utseende.

Vi har også Neostrata Anti-aging hudprogram som passer for de som er 25-35 år.

Refine serien fra Neostrata fjerner døde hudceller og kombinerer AHA med ingredienser som bidrar til å bekjempe akne, få kontroll over hudens talgproduksjon og minimere akne arr.

Restore serien fra Neostrata er velegnet til sensitiv hud. Tørr hud er mer ømfintlig og reagerer lettere enn normal hud og det er derfor viktig å bruke de riktige produkter. Produktene som inneholder bionic PHA er perfekte for å gjenopprette fuktighetsbalansen i tørr og fuktfattig hud, uten at det oppstår irritasjon.

Neostratas Enlighten serien hjelper mot de fleste pigmenteringsproblemer samtidig som huden får intensiv antiaging-pleie.

Noen priseksempler:
Dag-eller nattkrem Refine eller Restore serien kr 399.
Dag-eller nattkrem Skin Active serien kr 599.
Ansiktsrens kr 299/kr 349.