Hudforbedring med PRP

PRP er en stamcellebehandling der vekstceller fra ditt eget blod blir brukt for å gi en hudforbedring på en helt naturlig måte. Blodet blir brukt til å stimulere reparasjon og ny vevsdannelse i huden.

Mer info »

Dermapen™ mot aknearr

    Behandling med Dermapen™ er en avansert form for mikroneedling. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi og er en god behandling for aknearr, store porer og strekkmerker. Med bruk av tynne nåler lager den små mikrokanaler i huden og stimulerer til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen og elastin.

Mer info »

Hudprogram

Vi forhandler produkter fra Neostrata, Dermaceutics, Oxygentics og Obagi. Vi bruker medisinke hudprogram som er meget aktive og som  inneholder sterke virkemidler. Du får personlig veiledning for riktig produktvalg og riktig bruk av våre kosmetiske sykepleiere eller leger.  

Mer info »

Hudprogram ZO Skin Health

Konseptet ZO® Skin Health er utviklet av Dr. Obagi. Våre sykepleiere eller lege kan skreddersy personlige hudprogrammer for bl.a.: Solskader – Pigmentering – Anti-aldring – Melasma – Fine linjer – Kviser og uren hud – Store porer – Sensitiv og irritert hud. Ved behov kan hudprogrammet suppleres med reseptbelagte legemidler som foreskrives av vår lege. … Continued

Mer info »

Visia 3D hudanalyse

    Visia 3D hudanalyse er det beste og mest avanserte hudanalyse system som kan gi deg et objektivt svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

Mer info »

Gå til priser Still oss et spørsmål Kontakt oss