Vippeløft er en behandling der vippene får en permanent fin bøyning – perfekt hvis du vil unngå vippeextensions og mascara! Behandlingen åpner øynene og gir et piggere utseende, samtidig som det skaper en illusjon av lengre og fyldigere vipper.
Vippeløft baserer seg på å endre pH-nivået til hårene og manipulere skjellagene slik at vi får endret formen på vippene. Når vippene er festet på skjoldet påføres en permanentvæske som sørger for at vippene beholder denne formen i de neste 6-9 ukene, altså helt til vippene dine faller av og fornyer seg.

Resultat av vippeløft varer 5-6 uker. Sluttresultatet vil variere i henhold til de naturlige vippene. Lengden på resultatet vil variere ut i fra vippenes syklus, kvalitet samt gitte naturlige forutsetninger. Med syklus mener vi hvor raskt du skifter ut vippene. I gjennomsnitt vil man ha effekten i ca 6 uker. Personer med mange vipper og treg syklus kan oppleve å ha effekten i opp imot 10 uker. Personer med veldig få vipper og rask syklus kan oppleve å ha effekten i rett over 4 uker. Vippeløft gjentas vanligvis hver 8 uke.

Det er viktig å følge retningslinjene til din terapeut etter selve vippeløftet. Noen enkle tips er å ikke ha noe fukt på 24 timer da produktene bruker denne tiden til å sette seg. Fukt vil kunne føre til at bøyen faller tilbake.

Etter behandlingen:

  • Du skal holde vippene helt tørre det første døgnet. Unngå derfor dusjing, trening og sauna. Husk at damp også er fuktighet, så pass på når du tar ut av oppvaskmaskinen eller står over grytene.
  • Ikke gni deg i øynene.
  • Unngå sminke rundt øynene
  • Ikke børst vippene nedover. Børst kun oppover.
  • Ikke bruk vippetang! Dette gjelder så lenge du har vippeløft. Vippene vil knekke om du forsøker å bøye dem ytterligere.