Injeksjoner mot rynker

  Det finnes i dag flere godkjente legemidler som kan sprøytes i mikroskopiske doser i ansiktsmuskler for å redusere linjer og rynker og gir et mer avslappet ansikt. Injeksjonene er spesielt egnet til å behandle rynker mellom øyebrynene, smilerynker eller pannerynker.

Mer info »

Injeksjoner mot svette

  Overdreven svette kan ødelegge i ulike sosiale situasjoner og gi frustrasjoner. Injeksjoner med et medikament som blokkerer nervesignalene som er medvirkende til at vi svetter er en effektiv behandling mot overdreven svetting i armhulene. Behandlingen har langvarig effekt.

Mer info »

Behandling mot tanngnissing og muskelspenning

Tanngnissing, enten i søvn eller i anspente situasjoner kan medføre slitasje på tenner. I tillegg kan det gi symptomer som ømhet i kjeven og hodepine. Kjeven kan også bli bredere som kan gi et mer maskulint utseende.  Tanngnissing kan behandles med muskelavslappende injeksjoner i tyggemuskelen.

Mer info »

Fillere

    En filler er en volumøkende gele som sprøytes under huden for å erstatte tapt volum i ansiktet, glatte ut rynker, gi fyldigere lepper og fremheve ansikts-konturene. Vi bruker Juvederm, som er laget av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden.

Mer info »

Skinbooster

  Juvederm Hydrate er en fuktighetsbooster. Den har unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Mer info »

Leppeforming

    Fillere kan brukes til å forme leppene slik at de får en penere form og mer volum. Vi bruker filleren Juvederm i leppene. Juvederm er laget av hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden.

Mer info »

Fjerne sprengte blodkar på legger og lår

    Synlige blodårer på beina, såkalte spindelvevsårer, er noe mange er plaget med. De oppstår gjerne under graviditet eller på grunn av arv. Årene kan hos noen syns godt når de går med bare ben. Årene kan fjernes med skleroterapi (sklerosering).

Mer info »

Gå til priser Still oss et spørsmål Kontakt oss