Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. Den stimulerer produksjonen av kollagen og elastin noe som vil kunne forbedre hudens elastisitet og gjenopprette volumtap på en naturlig måte. Sunekos 200 er spesielt effektiv i behandling av mørke ringer, fine linjer og løss hud under øyne.

Mer info »

Profhilo

Hyaluronsyre forekommer naturlig i kroppen og hjelper kroppen med å opprettholde fuktighet og kollagenproduksjon. Når huden eldes, reduseres også produksjonen av hyaluronsyre, noe som gjør at huden kan bli mer stram og tørr, mindre elastisk og glansløs. Profhilo er en injeksjonsbehandling som inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Stoffet har … Continued

Mer info »

Injeksjoner mot rynker

  Det finnes i dag flere godkjente legemidler som kan sprøytes i mikroskopiske doser i ansiktsmuskler for å redusere linjer og rynker og gir et mer avslappet ansikt. Injeksjonene er spesielt egnet til å behandle rynker mellom øyebrynene, smilerynker eller pannerynker.

Mer info »

Injeksjoner mot svette

  Overdreven svette kan ødelegge i ulike sosiale situasjoner og gi frustrasjoner. Injeksjoner med et medikament som blokkerer nervesignalene som er medvirkende til at vi svetter er en effektiv behandling mot overdreven svetting i armhulene. Behandlingen har langvarig effekt.

Mer info »

Behandling mot tanngnissing og muskelspenning

Tanngnissing, enten i søvn eller i anspente situasjoner kan medføre slitasje på tenner. I tillegg kan det gi symptomer som ømhet i kjeven og hodepine. Kjeven kan også bli bredere som kan gi et mer maskulint utseende.  Tanngnissing kan behandles med muskelavslappende injeksjoner i tyggemuskelen.

Mer info »

Fillere

    En filler er en volumøkende gele som sprøytes under huden for å erstatte tapt volum i ansiktet, glatte ut rynker, gi fyldigere lepper og fremheve ansikts-konturene. Vi bruker Juvederm, som er laget av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden.

Mer info »

Skinbooster

  Juvederm Volite er en vitenskapelig dokumentert behandling som forbedrer hudens strukturer og tilfører fukt og elastisitet. En enkelt behandling forventes å vare i 9 måneder.

Mer info »

Lepper

Fillere kan brukes til å forme leppene slik at de får en penere form og mer volum.  Juvederm er en filler laget av hyaluronsyre, som finnes naturlig i huden. En injeksjonsbehandling av lepper kan oppnå følgende: -mer volum i leppene og mer fukt -lage en finnere leppekant -redusere `røykerynker` rundt munnen -gjøre munnvikene gladere -lage … Continued

Mer info »

Fjerne sprengte blodkar på legger og lår

    Synlige blodårer på beina, såkalte spindelvevsårer, er noe mange er plaget med. De oppstår gjerne under graviditet eller på grunn av arv. Årene kan hos noen syns godt når de går med bare ben. Årene kan fjernes med skleroterapi (sklerosering).

Mer info »

Gå til priser Still oss et spørsmål Kontakt oss