ClearSkin-laser mot akne

Akne er et vanlig og vanskelig problem for mange. TheSkinClinic tilbyr nå ClearSkin-laseren for å behandle alle typer kviser og komedoner/hudormer. ClearSkin er den første laseren som kombinerer ikke-ablativ laser med kjøling og vakuum-teknologi for å behandle akne på en trygg og effektiv måte.    

Mer info »

Permanent hårfjerning med diodelaseren Soprano ICE

Nå -40% på 1. behandling for nye kunder! Diode laseren er gullstandarden for permanent hårfjerning. Vitenskapelige studier har vist at diodelaseren kommer best ut med hensyn til antall behandlinger som kreves for 90% hårreduksjon og varighet av resultatet. Soprano Ice er en diode laser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårreduksjon for alle hudtyper, også … Continued

Mer info »

ClearLift™ ansiktsløft og halsløft

    ClearLift™ er også kjent som «The Lunch Time Facelift». Det er en populær laseroppstramming av huden som er smertefri og uten nedetid. Behandlingen reduserer rynker, øker kollagen og reduserer pigmentflekker. Behandlingen  er perfekt for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.

Mer info »

Fjerne pigmentflekker

    Pigmentforandringer, som pigmentflekker, fregner eller melasma, er et vanlig problem som kan oppstå i forbindelse med hormonforandringer eller som følge av soleksponering. Pigmentering kan behandles med IPL, laser, peeling eller kremer. IPL er en populær og effektiv behandling for pigmentflekker.

Mer info »

Fjerne tatovering

    Vi fjerner uønskede tatoveringer. 1 av 6 nordmenn har tatoveringer. Det viser seg at ca 50%, etter kortere eller lengre tid, angrer seg for at de lot seg tatovere.  Heldigvis kan vi nå fjerne de fleste uønskede tatoveringer med laser. Vi kan alternativt også bleke tatoveringen, så at det er mulig med en … Continued

Mer info »

Gå til priser Still oss et spørsmål Kontakt oss