Erbium Yag laser

Når vi eldes, endres tonen og strukturen i huden vår. Fine linjer rundt øynene og munnen eller rynker i pannen er det som vanligvis vises først. I tillegg kan det oppstå pigmentflekker og  hudens tekstur kan  virke mer grov og ujevn. Erbium Yag laser er en behandling som gir en hudforbedrende og hudforyngende effekt. Den … Continued

Mer info »

ClearSkin-laser mot akne

Akne er et vanlig og vanskelig problem for mange. TheSkinClinic tilbyr behandling med  ClearSkin-laseren for å behandle alle typer kviser hos de som ikke har tilfredsstillende effekt av medikamenter.    

Mer info »

ClearLift™ ansiktsløft og halsløft

    ClearLift™ er også kjent som «The Lunch Time Facelift». Det er en populær laseroppstramming av huden som er smertefri og uten nedetid. Behandlingen reduserer rynker, øker kollagen og reduserer pigmentflekker. Behandlingen  er perfekt for deg som ønsker å forebygge kirurgisk ansiktsløft.

Mer info »

Fjerne pigmentflekker

    Pigmentforandringer, som pigmentflekker, fregner eller melasma, er et vanlig problem som kan oppstå i forbindelse med hormonforandringer eller som følge av soleksponering. Pigmentering kan behandles med IPL, laser, peeling eller kremer. IPL er en populær og effektiv behandling for pigmentflekker.

Mer info »

Fjerne tatovering

    Vi fjerner uønskede tatoveringer. 1 av 6 nordmenn har tatoveringer. Det viser seg at ca 50%, etter kortere eller lengre tid, angrer seg for at de lot seg tatovere.  Heldigvis kan vi nå fjerne de fleste uønskede tatoveringer med laser. Vi kan alternativt også bleke tatoveringen, så at det er mulig med en … Continued

Mer info »

Gå til priser Still oss et spørsmål Kontakt oss