ClearSkin-laser mot akne

Akne er et vanlig og vanskelig problem for mange. TheSkinClinic tilbyr nå ClearSkin-laseren for å behandle alle typer kviser og komedoner/hudormer. ClearSkin er den første laseren som kombinerer ikke-ablativ laser med kjøling og vakuum-teknologi for å behandle akne på en trygg og effektiv måte.

 

 

Hvem utfører behandlingen?

Konsultasjon og behandling med ClearSkin-laser utføres av lege eller kosmetiske dermatologisk sykepleier. Konsultasjon er gratis og uforpliktende. Behandling kan om ønskelig utføres etter konsultasjonen.

Mer informasjon om Laser mot akne

ClearSkin-laseren skader ikke huden, men den dreper kvisebakterien P. acnes, i tillegg til at den skader talgkjertlene og dermed reduserer talgproduksjonen. Laseren har et vakuum som sørger for at talg blir fjernet fra porene. Laseren reduserer også rødme og forbedrer arr etter akne (kviser). Behandlingen har langvarig effekt.

Behandling med laser anbefales kun til personer som ikke har hatt virkning av tradisjonelle medisinske behandinger med medikamenter eller til de som ikke ønsker å bruke medikamenter.

Det anbefales 6 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom. Deretter en vedlikeholdsbehandling hver 6. måned.

Lett rødme eller hevelse kan forekomme direkte etter behandlingen.

Personer som har :
- solbrun hud
- eksem eller herpes-infeksjon i området som skal behandles
- hudkreft
- keloider
- epilepsi
kan ikke behandles.
Vi behandler ikke gravide eller ammende.