Fjerne tatovering

 

 

Vi fjerner uønskede tatoveringer.

1 av 6 nordmenn har tatoveringer. Det viser seg at ca 50% etter kortere eller lengre tid angrer seg for at de lot seg tatovere.  Heldigvis kan vi nå fjerne de fleste uønskede tatoveringer med laser. Vi kan alternativt også bleke tatoveringen, så at det er mulig med en coverup tatovering.

Hvem utfører behandlingen?

Fjerning av tatovering med laser utføres av lege eller kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Mer informasjon om fjerning av tatovering

Ved TheSkinClinic bruker vi den premierte Harmony XL laseren for fjerning av tatoveringer. Laserlyset absorberes av blekket, som brytes ned i mikropartikler. Disse mikropartiklene fjernes av kroppen i løpet av ca 4 uker.

Ved den første konsultasjonen utfører vi alltid en testbehandling, for å se hvordan huden din reagerer på laseren. Selve behandlingen kan først starte 2 dager etter testbehandlingen. Testbehandlingen er gratis.

Vi er opptatt av at behandlingen skal være så komfortabel som mulig og tilbyr derfor alltid smertelindring i form av bedøvelseskrem. Bedøvelseskremen skal virke i 45 minutter før behandlingen kan starte. Vi kan også gi en bedøvelsesinjeksjon om nødvendig. Selve behandlingen tar mellom 5 og 30 minutter, avhengig av størrelsen på tatoveringen.

Antall behandlinger som trengs er avhengig av flere faktorer, som for eksempel type blekk some er brukt, og hvor dypt blekket ligger i huden. Generelt sett kan man si at:

Profesjonelle tatoveringer krever minimum 10 behandlinger.
Amatørtatoveringer krever minimum 4-5 behandlinger.
Kosmetiske tatoveringer krever minimum 6-8 behandlinger.
Det skal gå 8 uker mellom hver behandling.

Vi behandler ikke gravide og ammende. Ved første konsultasjonen spør vi om tidligere sykdommer, medikamenter og allergier som kan være viktige for behandlingen.

Du kan gjenoppta arbeid eller andre daglige gjøremål umiddelbart.
Den øverste delen av huden blir vanligvis forbigående grå/hvitt og fortykket. Det kan blø som av små nålestikk i behandlingsområdet direkte etter behandlingen og noen ganger kan det danne seg skorper eller en blemme. Hvis det blir skorpedannelse er det viktig å ikke plukke skorpene eller klø for å forhindre arr. Du kan dusje dagen etter behandlingen.