Laser hårfjerning

Permanent hårreduksjon med diodelaser – rask og med minimalt ubehag

Fjerning av hår med laser er den mest effektive og populære metode for permanent reduksjon av hår.

Vi tilbyr permanent hårreduksjon med Soprano Platinum – som anses som en av verdens beste lasere for permanent hårfjerning. Laseren kan brukes på alle hudtyper og farger og har et kraftig kjølesystem for bedre komfort.

Når du ønsker å fjerne hår er det viktig å velge erfarne behandlere. The Skin Clinic er størst på laser hårfjerning i Trondheim. Vi utfører mange behandlinger hver eneste dag.

Behandlingen utføres hos oss alltid av lege eller kosmetisk sykepleier. Alle være behandlere har mye erfaring og har hatt gjennomgått omfattende opplæring.

Konsultasjon hos oss er gratis og uforpliktende. Behandling kan om ønskelig utføres i forbindelse med konsultasjonen.

Vi gir deg -40% på din første behandling! Se alle priser her!

Fyll ut navn og telefon nedenfor og vi kontakter deg for å sette opp en uforpliktende konsultasjon og ev. en time til behandling. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke områder du ønsker å behandle.

Velg klinikk: *

Hvordan virker hårfjerning med laser?

Energien fra laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten, slik at hårroten ødelegges. Laserbehandlinger egner seg best for brunt eller svart hår, da det inneholder mest pigment. Soprano kjøler ned huden, samtidig som den gradvis varmer opp hårroten. Det er derfor at behandlingen er nærmest smertefri, i motsetning til mange andre lasere og hårfjerning med IPL.

Hvilke områder kan behandles?

Soprano Platinum brukes til å fjerne hår på legger, armhuler, ansikt, ryggen og bikinilinjen- og alle andre plasser på kroppen med uønsket hårvekst.